PREMIUM BEAUTIFUL CORSET TERMURAH 2017

Apa Itu Premium Beautiful?

Premium Beautiful merupakan Korset Pembentukan Badan Berteknologi Far Infra Red (F.I.R) yang mana merupakan satu-satunya korset mendapat pengiktirafan dari SUPERBRAND. Premium Beautiful merupakan pilihan No. 1 wanita di Malaysia untuk kekal sihat, cantik dan meningkatkan keyakinan diri.

Korset ini terdiri daripada 3 bahagian iaitu Long Bra, Waist Nipper (bengkung) dan Long Girdle (seluar).

Bra Premium Beautiful ada 2 jenis iaitu Short Bra dan Long Bra. Tetapi bagi 1 set Premium Beautiful didatangi khas dengan Long Bra bagi tujuan untuk mengalihkan lemak secara maksima. Bagi yang ingin memiliki Short Bra boleh lah membeli secara berasingan.

Premium Beautiful ada 2 jenis iaitu:

  • Premium Beautiful Classic (warna hitam)
  • Premium Beautiful Elegance (warna kelabu)

TIPS PANTAS: Harga Premium Beautiful Classic lebih murah dari Premium Beautiful Elegance. Untuk yang budget, boleh jer pakai Premium Beautiful Classic dulu untuk shaping badan. Bila dah slim down, baru upgrade Premium Beautiful Elegance.

Ciri Ciri Bahagian Premium Beautiful Korset

Keistimewaan Premium Beautiful Korset

All Premium Beautiful designs are made with 360 degrees high quality stretchable fabrics for comfort & effectiveness. All fabrics meet National Safety Technical Standard for Textile Products and I.S.O. 3759, 6330 and 105 (C06, E04, X12) to prevent allergies. These standards conform with the fabrics as a good temperature regulator with the closest skin pH.

SUPERBRAND

Premium Beautiful merupakan satu-satunya korset di antara 400 jenis korset yang terdapat di Malaysia yang mendapat pengiktirafan Superbrand yang diakui kualitinya.

LIFE TIME WARRANTY

Premium Beautiful jaminan seumur hidup jika terdapat sebarang kerosakan pada korset dan kos baikpulih adalah PERCUMA!!

TEKNOLOGI DARIPADA JEPUN, US, JERMAN & TAIWAN

Premium Beautiful menggunakan teknologi daripada empat buah negara maju dalam menghasilkan pakaian dalam yang berteknologi tinggi.

FAR INFRARED RAY (F.I.R)

Premium Beautiful dilengkapi dengan teknologi F.I.R yang disulam tenun dalam setiap bebenang Premium Beautiful. F.I.R ini bertujuan menggetarkan molekul air dalam badan seseorang dan mengembangkan saluran darah bagi melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.

PENGIKTIRAFAN PAKAR TULANG DUNIA

Premium Beautiful mendapat pengiktirafan The American Chiropractic Association, The Chiropractic Association of Quebec, The Canadian Chiropractic Association.

FABRIK AKWATEK & AKWADYNE

Premium Beautiful Korset diperbuat daripada fabrik Akwatek & Akwadyne yang merupakan penyerap haba & pengawal suhu terbaik serta mempunyai ketahanan tinggi.

KUASA REGANGAN 360 DEGREE

pemakaian korset Premium Beautiful sangat selesa kerana tidak membataskan pergerakan seseorang, boleh bergerak sefleksibel yang mungkin, memperbaiki tekstur badan sesorang.

70% KESIHATAN 30% KECANTIKAN 7

Premium Beautiful merupakan one stop center di mana memberikan kesihatan kepada si pemakai, darpada kesihatan maka lahirnya kecantikan serta keyakinan akan bertambah dalam diri seseorang.

Apa itu Teknologi FIR -Far Infra Rays?

Far Infrared Ray (F.IR) merupakan sinar gelombang elektromagnet yang berasal daripada cahaya matahari. Jarak gelombangnya antara 3-1000um dan perupakan sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan.

Bagaimana F.I.R berfungsi?

Kenapa Perlu Memiliki Premium Beautiful

Premium Beautiful telah berada di pasaran lebih dari 20 tahun. Dah terbukti dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan dan keyakinan diri dengan beribu-ribu testimoni telah membuktikan “The Magical Of Premium Beautiful’.

Selain dikenali dengan Korset Pembentukan Badan Terbaik, Premium Beautiful merupakan salah satu Rawatan Alternatif kepada pelbagai masalah kesihatan. Bukan sahaja mendapat pengiktirafan dari SUPERBRAND malah keistimewaan yang terdapat pada Premium Beautiful turut mendapat WINNER READERS’ CHOICE AWARD 2015, BEST BODY SHAPING LINGERIE.

Jadi dapat dirumuskan disini, berdasarkan testimoni-testimoni pengguna tegar Premium Beautiful, siapa yang perlu memiliki dan memakai Premium Beautiful ini:

  • Yang nak kurus
  • Membentuk dan menganjalkan payudara
  • Fastest body shaping, adik-adik yang nak berkahwin tu digalakkan untuk pakai Premium Beautiful bagi kelihatan cantik dan anggun
  • Yang nak berpantang, menggantikan bengkung tradisional yang melecehkan. Mudah dan pantas
  • Bersalin secara c-sec
  • Period tak teratur, ada masalah hormon
  • Kerap sakit belakang
  • Slip disc
  • Scoliosis
  • Sedang ikhtiar untuk hamil
  • Ada masalah fibroid/cyst
  • Mengurangkan migrain, strecth mark dan senggugut

Sasha pakai Premium Beautiful Corset since dalam pantang..banyak kan Sasha LOSS Weight 11kg tau..sarung je Premium Beautiful nie..body terus shape u olls..tu yang Sasha suka sangat dengan Premium Beautiful nie..

Gambar yang first tu masa Sasha before and after pantang baby number 4..tu masa mula-mula Sasha pakai Premium Beautiful Elegance (Grey Colour).

Gambar yang number 2 tu tahun ni..Sasha terpaksa beli 1 lagi new set Premium Beautiful..tapi kali nie Sasha pakai Premium Beautiful Classic pula (Black Colour).

Nampak tak dalam masa x sampai setahun Sasha dah kena beli set Premium Beautiful lagi..sebab habis longgar semua baju and seluar.. Sasha tak exercise pon..pakai je Premium Beautiful 8 Jam everyday..best kan hanya pakai PB dapat body shape yang di idamkan.

Testimonials

PREMIUM BEAUTIFUL bantu untuk kurus!

Mommy yang dalam pantang tu memang sesuai sangat la pakai Premium Beautiful.

  • Menaikkan Peranakkan
  • Kembalikan Kedudukan Rahim
  • Menghilangkan Selulit
  • Mengempiskan Perut

Premium Beautiful bantu kurangkan masalah sakit pinggang

Premium Beautiful bantu kurus semula selepas bersalin.

Premium Beautiful bantu maintainkan shape dan berat badan.

Premium Beautiful bantu kuatkan rahim.

Premium Beautiful korset paling selesa!

Premium Beautiful untuk Slip Disc & Scoliosis

Premium Beautiful Elegence (Grey Colour)

Harga untuk korset premium beautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan..(bagi yang saiz paling besar dan perlu di tempah harga juga berbeza)

Premium Beautiful Classic (Black Colour)

Untuk harga premium beautiful classic pula,bermula dari RM728 sehingga RM2,800 bergantung pada part dan saiz yang anda inginkan..(bagi yang saiz paling besar dan perlu ditempah harga juga berbeza)

Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..
Kenapa pula perlu ambil ukuran badan??

ini jawapan dia >>

1. Corset premium beautiful ini custom made
Ada saiz untuk setiap bahagian corset ini..Tidak seperti corset lain yang ada di pasaran yang hanya mempunyai saiz
S,M,L,XL,XXL..Berlainan dengan premium beautiful ini yang lebih selesa dipakai kerana ianya mengambil kira setiap inci ukuran badan seseorang..

2. Measuremant juga sangat penting untuk menentukan dengan tepat harga corset premium beautiful anda

Setiap saiz adalah berbeza harganya..Harga yang bersaiz kecil lebih murah daripada yang bersaiz besar..Setiap wanita mempunyai saiz yang berbeza beza walaupun mempunyai berat badan yang sama..Ada yang kecil di bahagian atas,tapi besar dibahagian bawah..Dan ada yang besar dibahagian atas pula tapi kecil di bahagian bawah..

Jadi kita kene la ukur dulu sayangg 😉 baru kita tau harga untuk korset kita..

Nak ukur,mudah je sayang…cara nak ambil ukuran bagi mendapatkan saiz premium beautiful ni,hanya perlukan ukuran pada empat(4) bahagian saje,iaitu :

a) puncak dada
b) bawah dada
c) pinggang (selari dengan siku anda)
d) puncak punggung

Cara nak ukur refer gambar di bawah ni ya 🙂

atau kalau nak lebih mudahkan..u olls contact je Sasha..berdesup Sasha datang jumpa u olls nak tolong ukurkan dan sekali gus fittingkan terus..hihihi

Premium Beautiful nie takde diskaun ke Sasha??
Mestilah ada u ollss hihi..Ada dua cara untuk dapatkan diskaun dari Sasha, iaitu belian secara CASH atau daftar ahli (RM50) dengan Sasha untuk melayakkan awak dapat beli dengan harga members..

Harga dah tau,tapi macam mana cara pembayaran premium beautiful ni Sasha?? (untuk purchase corset ini,ada beberapa cara yang boleh dibuat iaitu 🙂

CASH
Untuk cash anda boleh membuat pembayaran melalui online transfer atau cash deposit ke akaun Maybank dan CIMB..Atau boleh bayar cash by hand semasa fitting..Diskaun RMxxx & Free Gift akan diberi hanya pada yang membeli secara cash..Banyak tau diskaun Sasha bagi..

ANSURAN BULANAN MELALUI AGENT
Untuk ansuran bulanan bergantung pada stock availability..Awak hanya perlu sediakan salinan ic sahaja dan perlu sign agreement dengan agent..Awak juga dinasihatkan membuat bayaran melalui online bangking Maybank2u. Atau CIMBclicks..

Cara Bayaran :

Small Saiz
Deposit RM600 ,ansuran bulanan minimum RM200

Large Saiz
Deposit RM600 ,ansuran bulanan minimum RM200

Jangan malu-malu contact Sasha ya..inshaaAllah harga, kita boleh runding..Yang penting anda dapat pakai Premium Beautiful ni untuk jaga kesihatan dan kecantikan 😉

Jika berminat,u olls jangan segan silu call/whatsapp Sasha ya..Sasha cover seluruh malaysia,luar dari malaysia boleh pos laju 🙂
Contact la Sasha,nak jumpa pon boleh dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau,boleh pegang dan rasa sendiri fabrik Premium Beautiful yang lembut dan sejuk ni..

*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH,u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift…

Untuk dapat Premium Beautufil boleh menghubungi Sasha..beli Premium Beautiful Corset dengan PB Expert agent yang sahaja tau :

Untuk khidmat nasihat, Call/SMS/Whatsapp Sasha di;

Call/SMS/Whatsapp Sasha : +6016 382 1120

Call/SMS/Whatsapp Sasha : +6019 347 1362